2018. szeptember 02. 22:00 - A konyha fönőke

Madagaszkári konyha

Akoho Sy Voanio - Kókuszos csirkemell

img_20180901_191640.jpg

Hozzávalók:

  • 20 dkg csirkemell
  • 1 hagyma
  • 2 fokhagyma
  • 4 dl kókusztej
  • 3 paradicsom
  • cukor
  • gyömbér
  • 1 bögre jázminrizs

Elkészítés:

A hagymát félfőre várjuk, majd kevés olajon megpirítjuk. A felkockázott paradicsomokat hozzáadjuk, majd együtt jól lepirítjuk. Hozzáöntjük a kókusztejet, kevés cukorral, sóval, borssal, fokhagymával, gyömbérrel ízesítjük és sűrűre főzzük. A vastag csíkokra vágott csirkemellet külön megpirítjuk, sóval borssal ízesítjük, majd a végén a szószhoz keverjük és együtt összefőzzük. Jázminrizst adunk mellé.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemzetek-eledele.blog.hu/api/trackback/id/tr6914218437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása